diplomsko delo
Ina Sulič (Avtor), Irena Rogelj (Recenzent), Bogdan Perko (Mentor)

Povzetek

Vsebnost soli v poltrdih sirih

Ključne besede

mlečni izdelki;poltrdi siri;sol;Slovenija;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [I. Sulič]
UDK: 637.3(043.2)
COBISS: 2568328 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 222
Št. prenosov: 41
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂcontent of salt in the semi-hard Slovenian cheeses
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za zootehniko
Strani: IX, 44 f.
ID: 12333766
Priporočena dela:
, diplomsko delo
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo