diplomsko delo, univerzitetni študij
Šarlota Vukovac (Avtor), Irena Rogelj (Recenzent), Bogdan Perko (Mentor), Andreja Čanžek Majhenič (Komentor)

Povzetek

Vpliv količine soli v poltrdih sirih na razvoj starterske kulture

Ključne besede

mlečni izdelki;poltrdi siri;starterska kultura;Streptococcus thermophilus;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [Š. Vukovac]
UDK: 637.3(043.2)
COBISS: 2694280 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 215
Št. prenosov: 37
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Effect of salt in semi-hard cheeses on the development of starter culture
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za zootehniko
Strani: X, 35 f., [3] f. pril.
ID: 12328914
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo
, študijsko gradivo za predavanja študentom pri izbirnem predmetu Enologija