diplomsko delo
Uroš Žgur (Avtor), Bogdan Perko (Recenzent), Andreja Čanžek Majhenič (Mentor), Aljoša Trmčić (Komentor)

Povzetek

Preskus učinkovitosti nove starterske kulture za tradicionalni sir tolminc

Ključne besede

mlečni izdelki;siri;tradicionalni slovenski siri;tehnologija;starterske kulture;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [U. Žgur]
UDK: 637.3(043.2)=163.6
COBISS: 3075720 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 268
Št. prenosov: 40
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Efficiency testing of new tailor-made starter culture used for production of traditional cheese tolminc
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Odd. za zootehniko
Strani: XI, 45 f.
ID: 12322890