diplomsko delo
Laura Debevc (Avtor), Bogdan Perko (Recenzent), Irena Rogelj (Mentor), Gorazd Tompa (Komentor)

Povzetek

Opis posebnih značilnosti slovenskih tradicionalnih sirov in določanje ACE-inhibitornih peptidov v siru tolminc in bovškem siru

Ključne besede

mlečni izdelki;tradicionalni siri;tolminc;bovški sir;peptidi;ACE-inhibitorna aktivnost;Slovenija;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [L. Debevc]
UDK: 637.3(043.2)
COBISS: 2966152 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 275
Št. prenosov: 37
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Description of the specific characteristics of Slovenian traditional cheeses and detection of ACE-inhibitory peptides in the Tolminc and Bovški cheeses
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za zootehniko
Strani: X, 67 f.
ID: 12333822