študijsko gradivo za predavanja študentom pri izbirnem predmetu Enologija

Povzetek

Enologija

Ključne besede

enologija;vino;starterske kulture;HACCP;analizne metode;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.05 - Video in druga učna gradiva
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
UDK: 663.2:579.6:543.2:543.926/.927
COBISS: 4715384 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 563
Št. prenosov: 153
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Vrsta dela (COBISS): Učbenik za višje in visoke šole
ID: 12255959
Priporočena dela:
, študijsko gradivo za predavanja študentom pri izbirnem predmetu Enologija