| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2011 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [L. Debevc] |
| UDK: | 637.3(043.2) |
| COBISS: |
2966152
|
| Št. ogledov: | 275 |
| Št. prenosov: | 37 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Description of the specific characteristics of Slovenian traditional cheeses and detection of ACE-inhibitory peptides in the Tolminc and Bovški cheeses |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za zootehniko |
| Strani: | X, 67 f. |
| ID: | 12333822 |