| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2006 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [M. Boštar] |
| UDK: | 637.146:641.1 |
| COBISS: |
3174520
|
| Št. ogledov: | 1575 |
| Št. prenosov: | 368 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Impact of kefir on intestinal microflora and cancer genesis of experimentally induced tumors |
| Sekundarne ključne besede: | fermented dairy products;kefir;kefir grains;nutritional values;intestinal microflora;tumors;rats Wistar; |
| URN: | |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta |
| Strani: | XII, 111 f. |
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi; |
| ID: | 21765 |