Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2009 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [J. Berlec] |
UDK: | 637.146:579.222:547.96+604.2 |
COBISS: | 3596408 |
Št. ogledov: | 1300 |
Št. prenosov: | 285 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Determination of bioactive peptides with antimicrobial activity in fermented milk |
Sekundarne ključne besede: | milk products;fermented milk;antimicrobials;bioactive peptides;antimicrobial activity;Lactobacillus helveticus BGRA43;Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus L8; |
URN: | |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 59 f. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;organic chemistry;organska kemija;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;biotechnology;biotehnologija;biotechnology products;produkti; |
ID: | 23475 |