diplomsko delo, univerzitetni študij
Jana Berlec (Avtor), Veronika Abram (Recenzent), Irena Rogelj (Mentor)

Povzetek

Ugotavljanje bioaktivnih peptidov s protimikrobno aktivnostjo v fermentiranem mleku

Ključne besede

mlečni izdelki;fermentirano mleko;protimikrobne snovi;bioaktivni peptidi;protimikrobna aktivnost;Lactobacillus helveticus BGRA43;Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus L8;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [J. Berlec]
UDK: 637.146:579.222:547.96+604.2
COBISS: 3596408 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1300
Št. prenosov: 285
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Determination of bioactive peptides with antimicrobial activity in fermented milk
Sekundarne ključne besede: milk products;fermented milk;antimicrobials;bioactive peptides;antimicrobial activity;Lactobacillus helveticus BGRA43;Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus L8;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 59 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;organic chemistry;organska kemija;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;biotechnology;biotehnologija;biotechnology products;produkti;
ID: 23475
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, drugi učbenik za študente univerzitetnega študija Živilstvo in prehrana pri vajah predmeta Tehnologije mesa in mesnin I