diplomsko delo, univerzitetni študij
Igor Hladnik (Avtor), Barbara Jeršek (Recenzent), Bogdan Perko (Mentor), Andreja Čanžek Majhenič (Komentor)

Povzetek

Vpliv podaljšanega skladiščenja na mikrobiološko kakovost surovega mleka

Ključne besede

mleko;surovo mleko;dvodnevno zbiranje mleka;dolivanje neohlajenega mleka;nihanje temperature mleka;mikrobiološka kakovost surovega mleka;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [I. Hladnik]
UDK: 637.112:579.24
COBISS: 3755384 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1235
Št. prenosov: 278
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Effect of prolonged storage on microbiological quality of raw milk
Sekundarne ključne besede: milk;raw milk;two-day milk collecting;adding of warm milk;milk temperature oscilation;microbiological quality of raw milk;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 36 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;
ID: 23530
Priporočena dela:
, drugi učbenik za študente univerzitetnega študija Živilstvo in prehrana pri vajah predmeta Tehnologije mesa in mesnin I
, diplomsko delo, univerzitetni študij