| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2010 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [T. Plankar] |
| UDK: | 664.858:634.11:547.45 |
| COBISS: |
3748984
|
| Št. ogledov: | 1388 |
| Št. prenosov: | 354 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Hydrolysis of sucrose during processing of concentrated fruit products |
| Sekundarne ključne besede: | jams;marmalades;apple fruit pulp;adding sugar;fruit pulp concentration;hydrolisis of sucrose;HPLC;sugars determination;total soluble solids;sucrose;fructose;glucose;malic acid;organic acids; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | X, 62 f. |
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;fruit growing;hortikultura na splošno;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;organic chemistry;organska kemija; |
| ID: | 23526 |