Fourth European Conference on Sensory and Consumer Research 'A sense of quality', 5-8 September 2010, Vitoria-Gasteiz, Spain

Povzetek

The influence of Slovenian traditional and modified Spanish style production technology on the sensory quality of table olives from Slovenian Istria

Ključne besede

table olives;traditional production;biophenols;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Izvor: Vitoria-Gasteiz
Tipologija: 3.15 - Prispevek na konferenci brez natisa
Organizacija: UP - Univerza na Primorskem
UDK: 664.85:634.63(497.47)
COBISS: 1867987 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 3993
Št. prenosov: 20
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;fruit growing;hortikultura na splošno;various tropical and subtropical fruits;različno tropsko in subtropsko sadje;
ID: 1493740