diplomsko delo, univerzitetni študij
Katja Govekar (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Terezija Golob (Mentor)

Povzetek

Kakovost pecilnega praška

Ključne besede

pekarstvo;pecilni prašek;biskviti;spektrofotometrične metode;fosfati;vsebnost fosfatov;CO2;senzorična analiza;teksturne lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [K. Govekar]
UDK: 664.64:543.2/.9
COBISS: 3895160 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1345
Št. prenosov: 285
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Quality of baking powder
Sekundarne ključne besede: baking;baking powders;sponge cakes;spectrophotometric methods;phosphates;content of phosphates;sensory analysis;texture profile analysis;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 62 f., [3] f. pril.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;baking;bread;flour confectionery;pekarstvo;kruh;peciva;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;chemical methods of analysis;
ID: 23572
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, ni podatka o podnaslovu