Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2011 |
Izvor: | Maribor |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede |
Založnik: | [R. Penko] |
UDK: | 579.67:635.72:664(043.2)=863 |
COBISS: | 3135276 |
Št. ogledov: | 1080 |
Št. prenosov: | 32 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Uporabnost mete za konzerviranje živil |
Sekundarne ključne besede: | konzervansi;Listeria monocytogenes;Staphylococcus aureus;antimikrobno delovanje;antioksidantno delovanje;ekstrakti mete; |
URN: | URN:SI:UM: |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Mariboru, Fak. za kmetijstvo in biosistemske vede |
Strani: | VII, 34 f., [2] f. pril. |
Ključne besede (UDK): | mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;applied microbiology;uporabna mikrobiologija;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;garden plants;gardening;vrtne rastline;vrtnarstvo;aromatic herbs;plants for seasoning;aromatične rastline;dišavnice;začimbnice;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil; |
ID: | 8116 |