| Jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2011 | 
| Izvor: | Maribor | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede | 
| Založnik: | [R. Penko] | 
| UDK: | 579.67:635.72:664(043.2)=863 | 
| COBISS: | 
                
                    3135276
                     
                
             | 
        
| Št. ogledov: | 1080 | 
| Št. prenosov: | 32 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: | 
                 | 
        
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Uporabnost mete za konzerviranje živil | 
| Sekundarne ključne besede: | konzervansi;Listeria monocytogenes;Staphylococcus aureus;antimikrobno delovanje;antioksidantno delovanje;ekstrakti mete; | 
| URN: | URN:SI:UM: | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Mariboru, Fak. za kmetijstvo in biosistemske vede | 
| Strani: | VII, 34 f., [2] f. pril. | 
| Ključne besede (UDK): | mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;applied microbiology;uporabna mikrobiologija;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;garden plants;gardening;vrtne rastline;vrtnarstvo;aromatic herbs;plants for seasoning;aromatične rastline;dišavnice;začimbnice;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil; | 
| ID: | 8116 |