graduation thesis

Povzetek

Properties of mint as a food preservative

Ključne besede

preservatives;Listeria monocytogenes;Staphylococcus aureus;antimicrobial activity;antioxidant activity;mint extracts;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Izvor: Maribor
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Založnik: [R. Penko]
UDK: 579.67:635.72:664(043.2)=863
COBISS: 3135276 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1080
Št. prenosov: 32
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarni naslov: Uporabnost mete za konzerviranje živil
Sekundarne ključne besede: konzervansi;Listeria monocytogenes;Staphylococcus aureus;antimikrobno delovanje;antioksidantno delovanje;ekstrakti mete;
URN: URN:SI:UM:
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Mariboru, Fak. za kmetijstvo in biosistemske vede
Strani: VII, 34 f., [2] f. pril.
Ključne besede (UDK): mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;applied microbiology;uporabna mikrobiologija;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;garden plants;gardening;vrtne rastline;vrtnarstvo;aromatic herbs;plants for seasoning;aromatične rastline;dišavnice;začimbnice;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;
ID: 8116
Priporočena dela:
, ni podatka o podnaslovu
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij