Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2015 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [P. Car] |
UDK: | 663.251/.253:663.221:543.2/.9 |
COBISS: |
4558712
![]() |
Št. ogledov: | 282 |
Št. prenosov: | 52 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Impact of the copper ions on fermentation kinetics of different yeast strains and quality of young wine of Welshriesling [i. e. Welschriesling] variety |
Sekundarne ključne besede: | wines;white wines;Welschriesling;alcoholic fermentation;Saccharomyces cerevisiae;starter cultures;nutrients for yeasts;copper ions;physico-chemical properties;must; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XIII, 76 f., [10] f. pril. |
ID: | 12018999 |