| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2015 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [P. Car] |
| UDK: | 663.251/.253:663.221:543.2/.9 |
| COBISS: |
4558712
|
| Št. ogledov: | 282 |
| Št. prenosov: | 52 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Impact of the copper ions on fermentation kinetics of different yeast strains and quality of young wine of Welshriesling [i. e. Welschriesling] variety |
| Sekundarne ključne besede: | wines;white wines;Welschriesling;alcoholic fermentation;Saccharomyces cerevisiae;starter cultures;nutrients for yeasts;copper ions;physico-chemical properties;must; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XIII, 76 f., [10] f. pril. |
| ID: | 12018999 |