diplomsko delo, univerzitetni študij
Pija Car (Avtor), Neža Čadež (Recenzent), Tatjana Košmerl (Mentor), Vojmir Francetič (Komentor)

Povzetek

Vpliv bakrovih ionov na fermentacijsko kinetiko različnih sevov kvasovk in kakovost pridelanih mladih vin sorte laški rizling

Ključne besede

vino;belo vino;laški rizling;alkoholna fermentacija;Saccharomyces cerevisiae;starter kulture;hranilo za kvasovke;bakrovi ioni;fizikalno-kemijske lastnosti;mošt;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [P. Car]
UDK: 663.251/.253:663.221:543.2/.9
COBISS: 4558712 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 282
Št. prenosov: 52
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Impact of the copper ions on fermentation kinetics of different yeast strains and quality of young wine of Welshriesling [i. e. Welschriesling] variety
Sekundarne ključne besede: wines;white wines;Welschriesling;alcoholic fermentation;Saccharomyces cerevisiae;starter cultures;nutrients for yeasts;copper ions;physico-chemical properties;must;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XIII, 76 f., [10] f. pril.
ID: 12018999