diplomsko delo, univerzitetni študij
Katja Križman (Avtor), Polona Jamnik (Recenzent), Andrej Plestenjak (Mentor)

Povzetek

Vpliv kvasovk na sestavo sekundarnih metabolitov v rženih kisanih testih

Ključne besede

pekarstvo;kisla testa;ržena kisla testa;rženi kisli kruh;fermentacija testa;mlečnokislinske bakterije;kvasovke;hlapne spojine;sekundarni metaboliti;diacetil;aroma kruha;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [K. Križman]
UDK: 664.65+664.662:604.4
COBISS: 4102008 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 305
Št. prenosov: 68
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Influence of yeasts on composition of secondary metabolites in rye sourdoughs
Sekundarne ključne besede: breadmaking;sourdoughs;rye sourdough breads;dough fermentation;lactic acid bacteria;yeasts;volatile compounds;secondary metabolites;diacetyl;bread aroma;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 67 f.
ID: 12021358