Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2012 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [K. Križman] |
UDK: | 664.65+664.662:604.4 |
COBISS: | 4102008 |
Št. ogledov: | 305 |
Št. prenosov: | 68 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Influence of yeasts on composition of secondary metabolites in rye sourdoughs |
Sekundarne ključne besede: | breadmaking;sourdoughs;rye sourdough breads;dough fermentation;lactic acid bacteria;yeasts;volatile compounds;secondary metabolites;diacetyl;bread aroma; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | IX, 67 f. |
ID: | 12021358 |