| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2012 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [K. Križman] |
| UDK: | 664.65+664.662:604.4 |
| COBISS: |
4102008
|
| Št. ogledov: | 305 |
| Št. prenosov: | 68 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of yeasts on composition of secondary metabolites in rye sourdoughs |
| Sekundarne ključne besede: | breadmaking;sourdoughs;rye sourdough breads;dough fermentation;lactic acid bacteria;yeasts;volatile compounds;secondary metabolites;diacetyl;bread aroma; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | IX, 67 f. |
| ID: | 12021358 |