| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2006 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
| UDK: | 663.252.39+663.256 |
| COBISS: |
3227512
|
| Št. ogledov: | 289 |
| Št. prenosov: | 54 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of enological agents on potassium hydrogen tartrate precipitation |
| Sekundarne ključne besede: | wine;tartrates;potassium hydrogen tartrate;KHT;stabilization;crystallization;fining;enological agents;colloids; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Strani: | XI, 58 f. |
| ID: | 12021373 |