diplomsko delo, univerzitetni študij
Etjen Bizaj (Avtor), Marjan Simčič (Recenzent), Mojmir Wondra (Mentor)

Povzetek

Vpliv sestave grozdnega soka na potek alkoholne fermentacije

Ključne besede

vino;grozdje;zrelost grozdja;sorta Rebula;grozdni sok;mošt;mlado vino;kemična sestava;spontana alkoholna fermentacija;starterske kulture;kinetika rasti kvasovk;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDK: 663.252/.253:663.221
COBISS: 3167096 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 388
Št. prenosov: 94
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂinfluence of grape juice composition on the alcoholic fermentation course
Sekundarne ključne besede: winemaking;grapes;grape ripening;cultivar Rebula;grape juice;musts;wines;chemical composition;spontaneous alcoholic fermentation;starters;fermentation kinetics;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: XIV, 112 f.
ID: 12021425