| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2006 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] | 
| UDK: | 663.252/.253:663.221 | 
| COBISS: | 3167096   | 
| Št. ogledov: | 388 | 
| Št. prenosov: | 94 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of grape juice composition on the alcoholic fermentation course | 
| Sekundarne ključne besede: | winemaking;grapes;grape ripening;cultivar Rebula;grape juice;musts;wines;chemical composition;spontaneous alcoholic fermentation;starters;fermentation kinetics; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Strani: | XIV, 112 f. | 
| ID: | 12021425 |