Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2006 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
UDK: | 663.252/.253:663.221 |
COBISS: |
3167096
![]() |
Št. ogledov: | 388 |
Št. prenosov: | 94 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of grape juice composition on the alcoholic fermentation course |
Sekundarne ključne besede: | winemaking;grapes;grape ripening;cultivar Rebula;grape juice;musts;wines;chemical composition;spontaneous alcoholic fermentation;starters;fermentation kinetics; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Strani: | XIV, 112 f. |
ID: | 12021425 |