diplomsko delo, univerzitetni študij
Gaja Vlaj (Avtor), Terezija Golob (Recenzent), Marjan Simčič (Mentor)

Povzetek

Izdelki iz hrušk cv. Pituralka in njihova prehranska vrednost

Ključne besede

hruške;cv. Pituralka;trdota;barva;kemijska sestava;prehranska vrednost;sadni izdelki;vakuumsko pakiranje;termostabilna PA;PP folija;senzorična analiza;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [G. Vlaj]
UDK: 634.13:543:641.1:664.8
COBISS: 3326328 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1441
Št. prenosov: 312
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Products of pears cv. Pituralka and their nutritional value
Sekundarne ključne besede: pears;cv. Pituralka;firmness;colour;chemical composition;nutritional value;fruit products;vacuum packing;thermostable PA;PP foil;sensorial evaluation;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XII, 68 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;fruit growing;hortikultura na splošno;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;
ID: 23378
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, Fourth European Conference on Sensory and Consumer Research 'A sense of quality', 5-8 September 2010, Vitoria-Gasteiz, Spain