diplomsko delo, univerzitetni študij
Mojca Gamse (Avtor), Marjan Simčič (Recenzent), Lidija Zadnik Stirn (Mentor)

Povzetek

Ocenjevanje in izbira jedilnikov za starostnike s pomočjo matematičnega programiranja

Ključne besede

prehrana;prehrana starostnikov;dom starejših občanov;obroki;jedilniki;diete;matematično modeliranje;večkriterijsko odločanje;DEXi;AHP;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Gamse]
UDK: 613.2-053.9:519.87
COBISS: 3558264 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1285
Št. prenosov: 460
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Estimation and selection of dietary lists for the elderly by the use of mathematical programming
Sekundarne ključne besede: nutrition;nutrition for elderly;geriatric home;meals;dietary lists;diet;mathematical modelling;multicriteria decision;DEXi;AHP;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XII, 81 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;hygiene generally;personal health and hygiene;higiena splošno;osebno zdravje in higiena;dietetics;nutrition principles applied to feeding and foods;dietetika;prehrambna načela glede na hranjenje in vrsto hrane;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;mathematics;matematika;operational research (or): mathematical theories and methods;operacijsko raziskovanje;
ID: 23467
Priporočena dela:
, diplomsko delo
, ni podatka o podnaslovu
, zaključna projektna naloga
, odnos potrošnika do informacij o hranilni vrednosti na živilih