Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2009 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [S. Šeruga] |
UDK: | 366.1/.2:641.1 |
COBISS: | 3624056 |
Št. ogledov: | 1334 |
Št. prenosov: | 402 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Consumer attitudes towards functional foods |
Sekundarne ključne besede: | foods;functional foods;knowledge of functional foods;consumers;consumer atittudes; |
URN: | |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XV, 85 f. |
Ključne besede (UDK): | social sciences;družbene vede;safeguarding the mental and material necessities of life;socialno delo;socialna pomoč;stanovanje;zavarovalstvo;consumerism;potrošništvo;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi; |
ID: | 23481 |