diplomsko delo, univerzitetni študij
Simona Šeruga (Avtor), Irena Rogelj (Recenzent), Emil Erjavec (Mentor), Aleš Kuhar (Komentor)

Povzetek

Odnos potrošnikov do funkcionalne hrane

Ključne besede

živila;funkcionalna živila;poznavanje funkcionalnih živil;potrošniki;vedenje potrošnikov;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [S. Šeruga]
UDK: 366.1/.2:641.1
COBISS: 3624056 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1334
Št. prenosov: 402
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Consumer attitudes towards functional foods
Sekundarne ključne besede: foods;functional foods;knowledge of functional foods;consumers;consumer atittudes;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XV, 85 f.
Ključne besede (UDK): social sciences;družbene vede;safeguarding the mental and material necessities of life;socialno delo;socialna pomoč;stanovanje;zavarovalstvo;consumerism;potrošništvo;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;
ID: 23481
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo
, ni podatka o podnaslovu