diplomsko delo, univerzitetni študij
Tomaž Sotošek (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Emil Erjavec (Mentor), Aleš Kuhar (Komentor)

Povzetek

Odnos Slovencev do pripravljene hrane

Ključne besede

živila;pripravljena hrana;potrošniki;slovenski potrošniki;nakupovalne navade;vedenje potrošnikov;vpliv socio-demografskih značilnosti;sprejemljivost pripravljene hrane;odklanjanje pripravljene hrane;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Sotošek]
UDK: 366.1(497.4):641.5
COBISS: 3646328 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1374
Št. prenosov: 376
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Attitude of Slovene consumers towards the prepared food
Sekundarne ključne besede: foods;prepared foods;consumers;Slovene consumers;shopping habits;consumer behaviour;impact of socio-demographic characteristics;acceptability of prepared food;refusal of prepared food;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 53 f.
Ključne besede (UDK): social sciences;družbene vede;safeguarding the mental and material necessities of life;socialno delo;socialna pomoč;stanovanje;zavarovalstvo;consumerism;potrošništvo;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;
ID: 23497
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo
, ni podatka o podnaslovu
, Slow food v Sloveniji