| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2007 | 
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [T. Vrščaj Vodošek] | 
| UDK: | 663.221+663.252/.256:543.61.062 | 
| COBISS: | 3271288   | 
| Št. ogledov: | 410 | 
| Št. prenosov: | 89 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of variety, vintage and addition of starters in grape must or wine on the course of malolactic fermentation | 
| Sekundarne ključne besede: | wines;grape musts;malolactic fermentation;lactic acid bacteria;starters;vinification;Chardonnay;Malvasia;Sauvignon;Welsh Riesling;chemical composition;organic acids;sugars;glycerol;higher alcohols;volatile compounds;amino acids;yeasts;CO2; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Doktorska disertacija | 
| Komentar na gradivo: | Univ. Ljubljana, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XV, 166 f., [45] f. pril. | 
| ID: | 12016929 |