| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [E. Leskovšek] |
| UDK: | 663.252/.256:663.221:543.2/.9 |
| COBISS: |
4676728
|
| Št. ogledov: | 359 |
| Št. prenosov: | 62 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂcourse of malolactic fermentation in grape must and wine |
| Sekundarne ključne besede: | musts;wines;white wines;malolactic fermentation;lactic acid bacteria;vinification;psysico-chemical properties;sensory properties; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | X, 62 f. |
| ID: | 12016970 |