| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2012 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [P. Leskovec] | 
| UDK: | 641.1:664.66:543.61 | 
| COBISS: | 4160632   | 
| Št. ogledov: | 344 | 
| Št. prenosov: | 71 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Nutritional value of different kinds of bread on the Slovenian market | 
| Sekundarne ključne besede: | bread;white bread;semi-white bread;brown bread;rye bread;mixed bread;corn bread;white bread with cheese;buckwheat bread;spelt bread;bread white rusk;multigrain rusk;mixed bread with less salt;chemical composition;nutritional values;energy values;food composition tables; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | X, 57 f., [8] f. pril. | 
| ID: | 12021334 |