| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2009 | 
| Izvor: | Ljubljana | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [A. Arzenšek] | 
| UDK: | 579.24:582.929.4 | 
| COBISS: | 3632760   | 
| Št. ogledov: | 3861 | 
| Št. prenosov: | 420 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Antimicrobial activity of rosemary extracts against Alicyclobacillus acidoterrestris | 
| Sekundarne ključne besede: | spoiling bacteria;Alicyclobacillus;Alicyclobacillus acidoterrestris;rosemary;Rosmarinus officinalis L.;rosemary extracts;antimicrobial activity;carnosic acid;minimal inhibitory concentration;minimal bactericidal concentration; | 
| URN: | |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XI, 66 f. | 
| Ključne besede (UDK): | mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;botany;botanika;systematic botany;sistematska botanika;asteridae; | 
| ID: | 23482 |