diplomsko delo, univerzitetni študij
Barbara Vovk (Avtor), Helena Abramovič (Recenzent), Polona Jamnik (Mentor)

Povzetek

Protimikrobno delovanje izvlečka rožmarina na kvasovke kvarljivke

Ključne besede

kvasovke;kvasovke kvarljivke;Saccharomyces cerevisiae;Hanseniaspora uvarum;Zygosaccharomyces bailii;Pichia membranifaciens;protimikrobno delovanje;rastlinski izvlečki;rožmarin;Rosmarinus officinalis L.;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [B. Vovk]
UDK: 579.24:582.282.23:547.9+547.56
COBISS: 4675960 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 343
Št. prenosov: 62
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Antimicrobial activity of rosemary extract against spoilage yeasts
Sekundarne ključne besede: yeasts;spoilage yeast;Saccharomyces cerevisiae;Hanseniaspora uvarum;Zygosaccharomyces bailii;Pichia membranifaciens;antimicrobial activity;plant extracts;rosemary;Rosmarinus officinalis L.;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XIII, 67 f., [12] f. pril.
ID: 12018983