diplomsko delo, univerzitetni študij
Ajda Šalej (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Božidar Žlender (Mentor), Sonja Smole Možina (Komentor)

Povzetek

Stabilnost jogurtovega solatnega preliva

Ključne besede

emulzije;stabilnost emulzij;solatni prelivi;jogurtovi solatni prelivi;stabilizatorji;skladiščenje;senzorična kakovost;mikrobiološka kakovost;reološke lastnosti;viskoznost;tekstura;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [A. Šalej]
UDK: 664.34:637.147:532.135:579.67:543.9
COBISS: 3380600 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1120
Št. prenosov: 323
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂstability of yogurt salad dressing
Sekundarne ključne besede: emulsions;emulsion stability;salad dressings;yogurt salad dressings;stabilisers;storage;sensory properties;microbiological quality;rheological properties;viscosity;texture;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 66 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;edible oils and fats;margarine;protein foodstuffs;jedilna olja in maščobe;margarina;beljakovinska živila;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;physics;fizika;fluid mechanics in general;mechanics of liquids (hydromechanics);mehanika tekočin;mehanika kapljevin;hydrostatics in general;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;applied microbiology;uporabna mikrobiologija;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis by biological and biochemical reactions;biological methods used for analytical purposes;
ID: 23393