diplomsko delo, univerzitetni študij
Jure Renko (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Božidar Žlender (Mentor), Jurij Pohar (Komentor)

Povzetek

Primerjava senzoričnih in fizikalno-kemijskih lastnosti gojenih in prostoživečih brancinov (Dicentrarchus labrax)

Ključne besede

ribe;gojeni brancin;prostoživeči brancin;Dicentrarchus labrax;sestava mesa brancinov;fizikalno-kemijske lastnosti;senzorične lastnosti;maščobnokislinska sestava;n-3 maščobne kisline;tekstura brancinov;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [J. Renko]
UDK: 637.56+639.3:543.61:543.92
COBISS: 4041592 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1192
Št. prenosov: 351
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Comparison of sensory and physico-chemical properties of cultured and wild European sea bass (Dicentrarchus labrax)
Sekundarne ključne besede: fish;cultured Europaen sea bass;wild Europaen sea bass;Dicentrarchus labrax;sea bass meat composition;physico-chemical properties;sensory properties;fatty acid composition;n-3 fatty acids;sea bass texture;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: VIII, 55 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;hunting;fishing;fish breeding;lov;ribolov;ribogojstvo;fish breeding;pisciculture;ribogojstvo;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis by biological and biochemical reactions;biological methods used for analytical purposes;
ID: 23626